Cafenea de renume international

So! Coffee este o cafenea de renume international, dezvoltata dupa stilul modern american, care a fost creata special pentru calatorii din zonele de tranzit care doresc produse premium si un serviciu rapid si eficient, in orice moment al zilei.

Conceptul de cafenea So! Coffee este axat pe ideea de calitate, confort si eficienta.

In cafenelele noastre, oferim clientilor cafea single origin si specialitati de cafea disponibile atat in sortimentul standard cat si in cel de sezon (de ex. Cafe Latte cu diverse arome cum ar fi Coconut Macamia Latte, French Nuga Latte - Chai Latte, Esspresso Tonic, Jasmne Coftea sunt cateva exemple de specialitati pe baza de cafea). Pe langa sortimentul variat de cafea, clientii So! Coffee se pot delecta si cu o gama variata de produse de patiserie si sandwichuri proaspete pregatite in bucataria proprie, intr-o atmosfera relaxata, cu un design interior atractiv, muzica ambientala si acces gratuit la WI-FI.

Concept: cafenea

Acoperire retea: aeroporturi (Cluj-Napoca, Sibiu si Timisoara), Gara de Nord Bucuresti, centre de afaceri din Bucuresti

Produse: o selectie larga de cafea premium si produse complementare (deserturi, sandwichuri, snackuri, freshuri, produse de patiserie, bauturi racoritoare si alcoolice).