Politica CCTV

NOTIFICARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL PRIN INTERMEDIUL SISTEMULUI CCTV

LAGARDÈRE  TRAVEL RETAIL
realizeaza monitorizarea video a Magazinelor / Locatiilor sale pentru prevenirea si detectarea incidentelor de securitate si pentru a asigura protectia bunurilor, valorilor si persoanelor in conformitate cu obligatiile sale ce rezulta din Legea nr. 333/2003, republicata, si din reglementarile subsecvente aplicabile in materie. Sistemul de monitorizare video nu va fi utilizat in alte scopuri decat cele statuate in prezenta politica, care va fi revizuita anual.

Camerele au fost pozitionate in asa fel incat sa monitorizeze persoanele care viziteaza Magazinele noastre si punctele critice de securitate din cadrul fiecarei locatii. Inregistrarea imaginilor se realizeaza 24h din 24, 7 zile din 7.

Imaginile vor fi retinute pentru o perioada de 30 de zile, dupa care vor fi sterse automat in masura in care nu este necesara pastrarea lor pentru o durata suplimentara in vederea investigarii unui incident de securitate. Dupa finalizarea investigatiei in cauza, imaginile vor fi sterse cu promptitudine.

Suntem in permanenta preocupati de siguranta datelor Dumneavoastra cu caracter personal, astfel incat am luat in considerare impactul potential al folosirii sistemului CCTV asupra vietii Dumneavoastra private si am luat masurile necesare pentru a asigura ca prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in conditii de securitate si cu minim risc pentru persoanele vizate.

Imaginile sunt stocate in conditii de siguranta si un numar limitat de persoane din cadrul LAGARDÈRE  TRAVEL RETAIL si al prestatorilor care asigura administrarea si operarea Magazinelor au acces la acestea.

Cu exceptia organelor de investigare sau a altor cereri formulate de persoanele in drept, imaginile nu sunt furnizate tertilor.

In masura in care doriti informatii suplimentare privind sistemului de monitorizare video va invitam sa va adresati Responsabilului cu Protectia Datelor la adresa email sau in scris la:

LAGARDÈRE  TRAVEL RETAIL S.R.L.
Strada George Constantinescu nr. 2-4,Globalworth Campus, Cladirea C, Etaj 4, Sector 2, Bucuresti
Fax:     031.407.82.51

Va reamintim ca aveti dreptul de a formula cereri de acces la datele cu caracter personal, dreptul de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, dreptul la rectificare, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la stergere (”dreptul de a fi uitat”), precum si dreptul de a obtine portabilitatea datelor cu caracter personal. In masura in care doriti sa formulati asemenea cereri va rugam sa ne scrieti la adresa email sau la sediul social al LAGARDÈRE  TRAVEL RETAIL S.R.L., mentionat mai sus. Vom raspunde solicitarii Dumneavoastra in maxim o luna de la solicitare.

In masura in care doriti sa formulati o plangere privind prelucrarea datelor cu caracter personal va puteti adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal din Romania. (www.dataprotection.ro)