Management

 • Marius Vacalau

  Marius VĂCĂLĂU

  Chief Executive Officer, Romania

  Management

  Marius are o diploma in Afaceri si Economie Internationala la Academia de Studii Economice din Bucuresti si s-a alaturat echipei Lagardère Travel Retail in 2007 ca Director Comercial. In 2013 a fost promovat in functia de Chief Operating Officer, coordonand strategia de dezvoltare, comerciala si operatiuni pentru Lagardère Travel Retail Romania pana in luna noiembrie 2019, cand a preluat pozitia de CEO Marius iubeste scuba diving, activitatile in aer liber si cartile non-fiction. De asemenea, are un interes deosebit pentru yoga si dezvoltarea umana.

 • Georgiana Vlase

  Georgiana VLASE

  Chief Financial Officer, Romania

  Management

  Georgiana a absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune, specializarea Audit la Academia de Studii Economice Bucuresti, in 2004. A facut parte, timp de sapte ani, din echipa KPMG Audit Romania, unde a avut o cariera de succes promovand treptat pana la rolul de Audit Manager, avand un portofoliu larg de clienti din industrii precum auto, constructii si distributie. Incepand cu 2011, s-a alaturat echipei Lagardère Travel Retail din Romania, ocupand functia de Chief Financial Officer, fiind responsabila de eficienta urmatoarelor functii ale companiei: Financiar, Controlling, Legal, IT, Resurse Umane si Logistica.

 • Alexandru Chilea

  Alexandru-Stefan CHILEA

  Chief Operating Officer Essentials Business Line, Romania

  Management

  Alex s-a alaturat echipei Lagardere Travel Retail Romania in 2015 in cadrul departamentului Store Planning, unde a inceput in functia de Project Coordinator. La scurt timp a fost promovat pe pozitia de Store Planning Manager si ulterior a preluat si conducerea departamentului Retail Design. Din Septembrie 2019 a preluat functia de COO Essentials Business Line cu responsabilitati in zona de formare strategie, operatiuni si marketing. Alex este pasionat de leadership si inovatie, iar in timpul liber joaca baschet, colectioneaza adidasi, face drumetii montane si poze cu mancarea gatita de el.

 • Costin Neacsu

  Costin NEACSU

  Chief Operating Officer Food Service Business Line, Romania

  Management

  Costin a absolvit Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, specializarea Inginerie economica la Universitatea Politehnica Bucuresti, in 2005, urmat de un master in Management în agroturism şi alimentaţie publică in cadrul USAMV Bucuresti in 2019. S-a alaturat echipei Lagardère Travel Retail in 2012 ca Investment Manager. In 2015 a fost promovat in functia de Head of Fresh food, coordonand activitatea comerciala si operatiuni pentru brandurile din zona de Food Service a Lagardère Travel Retail Romania pana in luna noiembrie 2019, cand a preluat pozitia de COO Food Service. Costin iubeste sa bricoleze, calatoriile, natura si sa experimenteze mancaruri cat mai bizare.