1 Minute, un brand foarte cunoscut

1 Minute este un brand foarte cunoscut din portofoliul Lagardère Travel Retail Romania, datorita expansiunii dinamice in principalele centre de afaceri din capitala, dar si in aeroporturile regionale din tara.

Cu o retea de 40 de magazine in Romania, 1 Minute este un concept international de tipul Quick Service Restaurant care ofera clientilor o gama bogata de produse, axata in principal pe fresh food (sandvisuri, salate, deserturi, sucuri din fructe proaspat stoarse, patiserie), dar si un segment complementar de produse convenience, totul intr-o locatie cu un design si o arhitectura moderne.

Investim constant in dezvoltarea de noi produse, in pregatirea echipelor noastre din fiecare magazin si in programe de training pentru customer service, pentru a asigura clientilor nostri o experienta cat mai placuta in reteaua 1 Minute, intr-un ambient modern, cu o servire rapida si un serviciu-client profesionist.

Salatele si sandvisurile 1 Minute sunt preparate dupa retete proprii concepute de echipa noastra Foodservice in colaborare cu experti de referinta din industria alimentara. In prezent, oferim clientilor nostri in jur de 20 de tipuri de sandvisuri si salate concepute dupa retete proprii. 

Designul 1 Minute ofera armonie intre functional si estetic, creand un mediu primitor in toate zonele magazinului: zona cu alimente proaspete, coltul cu produse de larg consum, zona de servire si bucataria deschisa.

Un mix eclectic de modele etnice sau geometrice, plante naturale si alte elemente moderne atragatoare in culori vii adauga o personalitate puternica magazinelor noastre

 

Concept: Quick Service Restaurant

Acoperire retea:

  • principalele centre de afaceri din Bucuresti
  • Zone de tranzit: aeroporturi (Iasi, Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara), spitale si institutii publice (Bucuresti, Iasi)

Format flexibil de retail - Un concept avand suprafata uzuala de 100 mp, cu declinari compacte sau extinse (20 – 200 mp), in functie de nevoile partenerilor din zona de real estate.           

Produse: Fresh food (sandvisuri, salate si sucuri proaspete, lactate, produse patiserie, fructe) si Convenience (tabac si accesorii, snackuri dulci si sarate, bauturi racoritoare, cafea proaspat macinata, carti si reviste)