Despre noi

Filiala locala a diviziei globale Lagardère Travel Retail a fost infiintata in 1996.

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata romaneasca, Lagardère Travel Retail este un jucator activ in zona de retail si foodservice, ce detine un portofoliu larg de marci proprii si in sistem de franciza.

Prin structura centrala de organizare, know-how-ul si resursele variate, avem capacitatea de a dezvolta concepte adaptate culturii, identitatii locale si preferintelor clientilor, cu un grad mare de flexibilitate in oferta de produse pe care o punem la dispozitie.

Portofoliul variat de branduri din cele doua linii de business - Travel Essentials si Foodservice - ofera solutii tailor-made si raspunde cu succes nevoilor specifice ale clientilor, depasind astfel asteptarile partenerilor nostri.

Lagardère Travel Retail este una dintre cele patru divizii ale Grupului Lagardère si este lider global inovator in industria de retail pentru calatori.

Divizia globala opereaza 4.600 de magazine prin conceptele Travel Essentials, Duty Free & Fashion si Foodservice in aeroporturi, gari si alte concesiuni din 35 de tari si genereaza vanzari de 4,9 miliarde EUR (gestionate 100%, 2018).