Un concept international

HUB CONVENIENCE, brand din portofoliul global Lagardère Travel Retail, este un concept international care ofera calatorilor pe distante scurte si lungi o gama de produse Convenience (tabac, snacks&drinks), completata de un sortiment de baza Fresh Food (sandwichuri, salate, sucuri din fructe proaspete, lactate, produse de patiserie, cafea proaspat macinata).

HUB CONVENIENCE se distinge pe piata de Travel Retail prin oferta de produse Convenience si take away adaptata particularitatilor zonelor de tranzit cat si printr-un design functional, fresh, pragmatic, cu elemente minimaliste care faciliteaza identificarea rapida a produselor de catre clienti.

In Romania, Lagardère Travel Retail opereaza 22 magazine HUB CONVENIENCE situate in 14 statii de metrou si centre de afaceri din capitala, in aeroporturile din Timisoara, Sibiu si Oradea cat si in gari (Ploiesti, Craiova, Gara de Nord Bucuresti).

Concept: Convenience

Acoperire retea: aeroporturi, gari, statii de metrou Produse: gama de produse Convenience completata de un sortiment de baza Fresh Food (sandwichuri, salate, sucuri din fructe proaspete, lactate, produse de patiserie, cafea proaspat macinata).

Produse: gama de produse Convenience, completata de un sortiment de baza Fresh Food (sandvisuri, salate, sucuri din fructe proaspete, lactate, produse de patiserie, cafea proaspat macinata).