Lider national pentru segmentul de News & Convenience

Lider national pentru segmentul de News & Convenience cu o retea de peste 190 de magazine in majoritatea judetelor din Romania, Inmedio este cel mai cunoscut brand din portofoliul Lagardère Travel Retail din tara noastra. Prezent in cele mai mari galerii comerciale si malluri, acest concept de retail se distinge prin inovatie si rapiditate in servire si ofera o gama de produse News & Convenience adaptata mereu la cerintele consumatorilor.

In martie 2018, Lagardère Travel Retail a lansat oficial noul concept Inmedio prin remodelarea magazinului amplasat in galeria comerciala Carrefour Orhideea, Sector 6, Bucuresti.  Noul design Inmedio cu accente industriale si insertii din lemn este modern si contribuie la o identitate vizuala distincta si memorabila a magazinelor, la o ambianta placuta si, in acelasi timp, ajuta la evidentierea produselor si identificarea rapida a acestora de catre clienti, datorita suprafetei de vanzare mai mari.

Concept: News & Convenience

Acoperire retea: prezenta in peste 50 de orase din Romania; mall-uri si galerii comerciale

Categorii de produse si servicii Inmedio:

  • Convenience: tabac si accesorii, carti, snackuri dulci si sarate, bauturi racoritoare, cafea proaspat macinata, cadouri, articole pentru copii (carti si reviste, jucarii, papetarie, dulciuri)
  • News: ziare si reviste nationale si internationale (reviste lifestyle feminin si masculin, actualitate, divertisment, copii, hobby, arta, cultura si fotografie, colectii, gastronomie, casa, gradina, decoratiuni, auto, moto, stiinta, tehnologie si gadgets).
  • Servicii Inmedio: loterie, plata facturi, bilete pentru evenimente, incarcare electronica.