Lider national pentru segmentul de News & Convenience

INMEDIO IN CATEVA CUVINTE

Este unul dintre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Lagardere Travel Retail Romania, cu o prezenta de peste 20 de ani pe piata romaneasca, in peste 200 de locatii din Galerii Comerciale, Mall uri si Kaufland.

POZITIONARE

Inmedio este un „urban recharging solutioner", un punct de reper in drumurile de zi cu zi, un rezolvator al nevoilor imediate ce tin de rutina urbana zilnica, preferat de clienti pentru capacitatea de a le oferi solutii rapide intr-o singura oprire. Este locul unde tineri si adulti gasesc la indemana o pauza scurta in drumul lor.

PROMISE

Inmedio este magazinul de convenience ce ofera clientilor o scurta pauza de la rutina de shopping, o pauza de energizare cu mici delicii din categorii variate. Suntem un punct de reper in drumurile de zi cu zi, prin rezolvarea nevoilor imediate ce tin de rutina urbana si o facem intr-un mod rapid prietenos si la indemana.

OFERTA

La Inmedio clientii regasesc o varietate de produse de la: cafea, bauturi, snacks, carti, reviste nationale si international, colectibile, multimedia, OTP, tabac si accesorii, cadouri, jucarii si servicii (bilete evenimente, loto, plata facturi, reincarcare electronica).