Noutati

12 februarie 2018

Vizita Comitetului Executiv al diviziei globale Lagardère Travel Retail în România – 5 – 6 februarie 2018, București

În perioada 5 - 6 februarie, am fost vizitați de către Comitetul Executiv al diviziei globale Lagardère Travel Retail, un eveniment în premieră, atât pentru noi, cât și la nivel internațional.

Scopul acestei vizite a fost ca membrii Comitetului Executiv să cunoască echipa Lagardère Travel Retail din România și, în același timp, să vadă cum se desfășoară operațiunile noastre zilnice, direct pe teren.

În prima zi, au avut loc o serie de întâlniri cu grupuri de lucru în funcție de aria de responsabilitate cât și o întâlnire extinsă cu toți membrii COMEX și managementul Lagardère Travel Retail din România. 

În acest context, Dag Rasmussen - CEO și Președinte Lagardère Travel Retail - a prezentat echipei noastre de management direcțiile strategice ale Grupului și a vorbit despre provocările din viitorul apropiat. De asemenea, acesta a răspuns întrebărilor primite din partea colegilor noștri, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri foarte dinamice și interesante.

Am continuat apoi cu o prezentare despre România și despre piața de retail, le-am prezentat membrilor Comitetului Executiv datele cheie despre evoluția afacerii noastre și am încheiat prin prezentarea obiectivelor noastre pentru 2018, într-o intervenție susținută de către Stefan Picard – Director General România & Bulgaria.

În cea de a doua zi, am făcut un tur rapid de magazine pentru a le prezenta membrilor COMEX cele mai relevante concepte implementate în România. Astfel, am vizitat magazinul Hub Convenience din stația de metrou Piața Victoriei, magazinul 1 Minute și cafeneaua So! Coffee din centrul de afaceri Oregon Park, cât și cele două magazine Inmedio situate în Promenada Mall.  

După încheierea vizitei de pe teren, am continuat cu un tur al sediului central și al bucătăriei centrale pentru a le prezenta echipa noastră într-o formă extinsă.

Vizita Comitetului Executiv Lagardère Travel Retail în România s-a încheiat printr-un prânz rapid în magazinul 1 Minute din  Clădirea B20 – Iride Business Park, unde oaspeții noștri au avut ocazia să testeze salatele și sandwichurile noastre.