Noutati

27 septembrie 2018

Sprijinim “starea de bine a oamenilor” la birou. Participă la sesiunile demo gratuite pentru Programul SEVA Wellbeing din Iride Business Park

Participă la sesiunile demonstrative gratuite ale programului SEVA Wellbeing care se vor desfășura în Iride Business Park în perioada 9 – 11 octombrie pentru a-ți îmbunățăți forma fizică, starea de spirit, intuiția și inteligența emoțională prin tehnici de respirație, Ashtanga yoga, Tai Chi, meditație și alte tehnici specifice.

Pentru că starea de bine a angajaților la locul de muncă este esențială pentru orice companie, Lagardère Travel Retail și Immofinanz se angajează să sprijine această cauză. 

De aceea, ne bucurăm să punem la dispoziție Programul SEVA Wellbeing către comunitatea de parteneri și angajați, începând cu mijlocul lunii octombrie.

  • SESIUNI DEMO GRATUITE

- Când: 9.10.18 (8:00 A.M.), 10.10.18 (8:00 A.M.) și 11.10.18 (18:30 PM) 

- Unde: Iride Business Park, clădirea B2, București

- Instructor Wellbeing: Val Voicu -  Instructor SEVA Hatha Yoga

Spațiul necesar pentru sesiunile demonstrative este oferit de către partenerul nostru Immofinanz, susținător al programului SEVA Wellbeing. 

Dacă după participarea la sesiunile demonstrative dorești să te înscrii în program, Lagardère Travel Retail România va acoperi 30% din taxă pentru primii 30 de înscriși la SEVA Wellbeing. Costul programului: 210 EUR/persoană.

Numărul de participanți la program este limitat.

Vă așteptăm cu drag.