Noutati

21 martie 2023

Pizza La Mia Stazione: noul reper din București pentru pasionații de pizza

Un nou brand conceput pentru cei care-și doresc calitate servită rapid.

Portofoliul Lagardère Travel Retail se diversifică cu un nou brand: Pizza La Mia Stazione, deschis în noiembrie 2022, în cadrul hipermarketului Kaufland Basarabiei din Sectorul 3 al municipiului București, fiind amplasat pe o suprafață de 35 mp în zona caselor de marcat.
Brandul Pizza La Mia Stazione oglindește așteptările clientului din 2023, fiind o îmbinare între stilul „ready to go” și meniul „à la carte”.
În meniu se regăsesc 6 sortimente de pizza: La Mia Stazione (pizza casei, o combinație de ingrediente asemănătoare Quattro Stagioni), Quattro Formaggi, Salami (pizza picantă cu arome intense), Pollo, Prosciutto e Funghi și varianta Extra (un sortiment de pizza vegană), în 2 mărimi: de 30 cm diametru și de 50 cm.
Dimensiunea ultra-fresh a brandului Pizza La Mia Stazione este dată de folosirea exclusivă a aluatului proaspăt, necongelat, și de pregătirea și servirea produselor într-un timp foarte scurt, 5 – 10 minute. Iar pentru persoanele extrem de grăbite există și pizza on-display, proaspătă și gata de mâncat.