Noutati

15 ianuarie 2020

Lagardère Travel Retail deschide un nou magazin 1 Minute în București, în Charles de Gaulle Plaza

Lagardère Travel Retail deschide un nou magazin 1 Minute în clădirea Charles de Gaulle Plaza, situată în apropiere de stația de metrou Aviatorilor și Parcul Regele Mihai I.

1 Minute este un concept internațional de tipul quick service restaurant care oferă clienților o gamă bogată de produse, axată în principal pe fresh food (sandvișuri preparate după rețete proprii, salate ready-to-eat, sucuri proaspete de fructe, deserturi, patiserie), cărora li se adaugă o selecție de produse tip convenience.

Magazinul 1 Minute din Charles de Gaulle Plaza aduce în plus integrarea conceptului So!Coffee în cadrul aceluiași spațiu, într-un coffee corner dedicat. Astfel, clienții se pot bucura de cafeaua de specialitate, într-o locație cu design modern, adaptată centrelor de afaceri. Spațiul beneficiază și de zona de seating cu wi-fi, pentru a facilita întâlnirile în zonă. În sezonul cald, clienții se pot bucura de terasa exterioară.

Deschiderea noului magazin 1 Minute contribuie la expansiunea rețelei Lagardère și susține strategia companiei, care pornește de la ideea de a fi “la un minut distanță” de toți cei care își doresc produse proaspete și ready-to-eat pentru un moment gurmand. Și acest magazin a fost gândit astfel încât să ofere o gamă variată de produse, ținând cont și de specificul zonei, care generează un flux constant de trecători. Conceptul propus aduce și un corner So!Coffee, din dorința de a crea un spațiu de relaxare și socializare pentru clienții noștri, a declarat Costin Neacsu, COO Food Service Lagardère Travel Retail.

1Minute