Noutati

26 august 2019

Echipa Lagardère Travel Retail România este alături de Hospice Casa Speranței

Fundația Hospice Casa Speranței îngrijește cu profesionalism și dăruire copiii și adulții care trăiesc cu o boală incurabilă, oferind servicii specializate pentru ei și familiile lor. Hospice dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, educație, consultanță și îmbunătățirea legislației.

Lagardère Travel Retail susține activ proiectul realizat de Fundație și a venit încă o dată în sprijinul Hospice Casa Speranței pentru organizarea taberelor de la Centrul din Adunații Copăceni pentru copiii care au pierdut pe cineva drag.

Astfel, o parte din echipa Lagardère a vizitat copiii din tabără și au fost lângă ei într-o zi de neuitat. Aceștia s-au distrat învățând să facă parfumuri și licori magice pe care să le ofere prietenilor sau făcând experimente cu gheață carbonică, au pregătit barbeque pentru masa de prânz și au sărbătorit cu multe râsete și voie bună.

“Ne-am întors la birou încărcați cu energia lor, cu mulțumirea darului oferit și cu dorința de a reveni cu o nouă surpriză pentru acești copii puternici.” Ramona Șărbu – CSR Specialist

Casa Sperantei