Noutati

21 septembrie 2019

Echipa Lagardère Travel Retail a luat parte la Ziua de Curățenie Națională by Let’s Do It, Romania!

Let's Do It Romania

Let’s Do It, Romania! a organizat pe 21 septembrie Ziua de Curățenie Națională, în care 26 de județe din România s-au alăturat celor peste 100 de țări care au făcut curățenie în aceeași zi în diferite colțuri ale globului. Anul trecut, 158 de țări din întreaga lume au participat la Ziua de Curățenie Mondială, adică 11 milioane de voluntari care au strâns 88.500 tone de deșeuri.

Iar echipa Lagardère Travel Retail România nu a putut sta deoparte și s-a alăturat comunității Let’s Do It, Romania! și cu această ocazie. 25 de angajați au curățat Pădurea Poiana Vlăsiei, iar după câteva ore de lucru în echipă și o mulțime de saci cu gunoaie adunați, ne-am dat seama de impactul negativ pe care omul îl poate avea asupra mediului înconjurător, dar mai ales faptul că prin acțiunea asumată a fiecăruia dintre noi, lucrurile pot începe să se schimbe în bine.

Astfel de evenimente sunt doar una dintre posibilități, însă totul începe de la fiecare dintre noi și binele pe care îl putem face Planetei în fiecare zi: reciclarea, eliminarea plasticului din folosința zilnică, plantarea pomilor sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le putem face pentru a deveni prieteni mai buni cu mediul.” a declarat Adriana Mituca, Head of HR Lagardère Travel Retail România.