Management

 • Marius Vacalau

  Marius VĂCĂLĂU

  Chief Executive Officer, Romania

  Management

  Marius are o diploma in Afaceri si Economie Internationala la Academia de Studii Economice din Bucuresti si s-a alaturat echipei Lagardère Travel Retail in 2007 ca Director Comercial. In 2013 a fost promovat in functia de Chief Operating Officer, coordonand strategia de dezvoltare, comerciala si operatiuni pentru Lagardère Travel Retail Romania pana in luna noiembrie 2019, cand a preluat pozitia de CEO. Marius iubeste scuba diving, activitatile in aer liber si cartile non-fiction. De asemenea, are un interes deosebit pentru yoga si dezvoltarea umana.

 • Ramona SANDU

  Ramona SANDU

  Chief Financial Officer, Romania

  Management

  Ramona are o experienta de aproape 20 ani in domeniul financiar – contabil, fiind absolventa a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, ulterior absolvind cursul de Master in Management si Administrarea Afacerilor in cadrul aceleași facultati si MBA-ul in Administrarea si Managementul Afacerilor de la Conservatoire National des Arts et Métiers din Paris. Ramona revine in compania noastra, dupa ce a ocupat functia de Finance manager timp de 5 ani in perioada 2013 – 2018, ulterior având un parcurs de succes în companii precum Deloitte și ARES Group, promovând treptat pană la functia de Chief Financial Officer. Responsabilitatile in cadrul companiei sunt variate, avand in subordine departamente de Financiar, Controlling, Legal și IT. Ramona iubeste calatoriile si drumetiile montane, pe care incearca sa le practice cat de des ii permite programul.

 • Alexandru Chilea

  Alexandru-Stefan CHILEA

  Chief Operating Officer Essentials Business Line, Romania

  Management

  Alex s-a alaturat echipei Lagardere Travel Retail Romania in 2015 in cadrul departamentului Store Planning, unde a inceput in functia de Project Coordinator. La scurt timp a fost promovat pe pozitia de Store Planning Manager si ulterior a preluat si conducerea departamentului Retail Design. Din Septembrie 2019 a preluat functia de COO Essentials Business Line cu responsabilitati in zona de formare strategie, operatiuni si marketing. Alex este pasionat de leadership si inovatie, iar in timpul liber joaca baschet, colectioneaza adidasi, face drumetii montane si poze cu mancarea gatita de el.

 • Costin Neacsu

  Costin NEACSU

  Chief Operating Officer Food Service Business Line, Romania

  Management

  Costin a absolvit Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, specializarea Inginerie economica la Universitatea Politehnica Bucuresti, in 2005, urmat de un master in Management în agroturism şi alimentaţie publică in cadrul USAMV Bucuresti in 2019. S-a alaturat echipei Lagardère Travel Retail in 2012 ca Investment Manager. In 2015 a fost promovat in functia de Head of Fresh food, coordonand activitatea comerciala si operatiuni pentru brandurile din zona de Food Service a Lagardère Travel Retail Romania pana in luna noiembrie 2019, cand a preluat pozitia de COO Food Service. Costin iubeste sa bricoleze, calatoriile, natura si sa experimenteze mancaruri cat mai bizare.