Noutati

30 ianuarie 2022

Ce noi cafenele ar putea apărea în Aeroportul Otopeni? Interviu cu CEO-ul Lagardère Travel Retail

Ce noi cafenele ar putea apărea în Aeroportul Otopeni? Interviu cu CEO-ul Lagardère Travel Retail

Marius Văcălău, CEO Lagardère Travel Retail, a acordat un interviu publicației online Wall-street.ro, în care a analizat, printre altele, impactul Planului Național de Reziliență și Redresare, remarcând că acesta aduce o preocupare pentru dezvoltarea zonei de transporturi (gări, metrou) și tranzit.
"Călătoriile sunt o parte importantă din viața românilor, ele trebuie privite de autorități la fel cum fac companiile, dintr-o perspectivă centrată pe client, acoperind toată plaja de servicii, produse și experiențe pe care acesta le caută sau de care acesta are nevoie în drumul său", a subliniat Văcălău. El a declarat și că așteaptă licitația Companiei Naționale de Aeroporturi București pentru atribuirea spațiilor în retail din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă, organizată pentru prima dată de la Revoluție.
https://www.wall-street.ro/articol/Companii/280419/ce-noi-cafenele-ar-putea-aparea-in-aeroportul-otopeni-interviu-cu-ceo-ul-lagard-re-travel-retail.html?fbclid=IwAR14eGTKgp_gD53OR8bRe72klOhVgHsvWjHhveajTdJ4dQ8QtaK5IsSqgX0