Bine ai venit pe pagina companiei Lagardère Travel Retail, filiala locală a Grupului Lagardère Travel Retail - lider global inovator în industria de retail destinat călătorilor.

Atât la sediul central din București, cât și la centrul nostru de producție, în depozit și în rețeaua națională de magazine din portofoliu, operate în regim de antreprenoriat, lucrăm cu entuziasm pentru a ne îndeplini misiunea de a face viața oamenilor mai ușoară atunci când sunt departe de casă, servind cu profesionalism nevoile de consum ale celor care ne devin clienți.

Pentru că ești interesat de un rol în cadrul companiei, am dori să-ți oferim o primă impresie despre ce înseamnă să faci parte din echipa noastră, dincolo de business și proiecte:

“Am început colaborarea cu Lagardère Travel Retail în 2019, pe poziția de CSR Specialist. Am găsit aici o echipă deosebită, care m-a surprins extrem de plăcut în aspecte și în împrejurări diverse: colegi cu multă experiență în companie, care au trecut prin mai multe roluri și poziții de-a lungul timpului, dar și colegi tineri, dornici de afirmare, bucuroși să contribuie la procesele de inovație și expansiune a rețelei. Colegi cu visuri mari, multe îndeplinite la vârste tinere, dar și colegi pentru care echipa și locul de muncă reprezintă a doua familie.

Indiferent de statut, angajații Lagardère Travel Retail sunt buni coechipieri, prietenoși, deschiși la dialog, curioși, onești, ambițioși și competitivi, deschiși la provocări și cu adevărat pasionați de munca lor, rezilienți când vine vorba despre schimbări contextuale.

Preponderent informali, angajații Lagardère Travel Retail se concentrează pe ceea ce este cu adevărat important și de substanță, pe valori și pe rezultate. Suntem oamenii faptelor, și în business, dar și în Corporate Social Responsibility. Iar când contextul ne permite, ne ies cele mai faine teambuilding-uri și petreceri.”

Ramona Șărbu - Employee Engagement Specialist

Dacă vrei sa lucrăm și să construim împreună experiențe memorabile, te rugăm să ne trimiți CV-ul prin email.

Dacă profilul tău se va potrivi pentru pozițiile deschise în cadrul companiei, echipa de recrutare te va contacta la momentul oportun pentru stabilirea unui interviu.

Îți mulțumim!