So!Coffee

O CAFENEA PENTRU CALATORI SI IUBITORI DE CAFEA

SO!COFFEE este o cafenea de renume international, dezvoltata in stilul modern american si creata special pentru zonele de tranzit si calatorii care trec prin acestea.

Misiunea noastra? Sa oferim tuturor iubitorilor de cafea si gourmet o experienta placuta, de cea mai buna calitate. 

Valorile noastre? Placere, calitate, ospitalitate, confort si eficienta. 

Vrei sa bei o cafea aromata si sa gusti un cheesecake delicios, sau poate ti-e pofta de un sandwich gustos? Orice iti doresti, SO!COFFEE are un raspuns savuros pentru tine: cafeaua artizanala, patiseria proaspata si produsele de brutarie te asteapta in orice moment al zilei. 

Esti in graba sau cauti un loc confortabil unde sa iti petreci pauza de pranz? inca o data, SO!COFFEE are exact ce iti trebuie: promitem sa te servim intotdeauna repede si eficient fara sa facem compromisuri legate de calitate, in timp ce te relaxezi sau lucrezi in lounge-urile noastre confortabile.

UN NOU CONCEPT PENTRU CAFENEAUA CALATORIILOR TALE

Pentru ca stim ca de multe ori calatorii sunt stresati si grabiti, promitem comoditate si o atmosfera prietenoasa, garantand in acelasi timp servicii rapide si eficiente in orice moment al zilei. Cafenelele noastre sunt locul perfect pentru a scapa de zarva din gari sau aeroporturi si a te bucura de timpul in care astepti trenul sau avionul: te relaxezi sau lucrezi intr-un loc prietenos si confortabil! si bineinteles, te poti rasfata cu produsele noastre si din mers, oriunde ai pleca!


Află mai multe pe site-ul So!Coffee
Urmărește SO!COFFEE și pe Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile!
TRAVEL ESSENTIALS

FOODSERVICE