Hello!

PATISERIA CARE ITI INVESELESTE ZIUA DE LA PRIMUL HELLO!

Hello! este un lant international de patiserii creat special pentru cei care calatoresc frecvent si care promite servicii rapide si cel mai bun raport calitate-pret. Cand te apropii de patiseria Hello! nu poti rezista aromei apetisante a produselor proaspat scoase din cuptor, iar atmosfera calda si prietenoasa te va cuceri inca de la inceput. Te bucuri de pauze relaxante in orice moment al zilei!

Vrei sa mananci un mic dejun delicios sau sa iei o gustare rapida inainte de calatorie? Croissantele si produsele noastre de patiserie abia scoase din cuptor iti vor insenina ziua! Poate vrei un pranz rapid si usor? incearca salatele si sandwich-urile noastre savuroase! Ceva bun sa iei cu tine acasa? Painea proaspata si deserturile te asteapta!

PATISERIA PERFECTA PENTRU CALATORII IN MISCARE

Hello! a fost creata special pentru zonele de tranzit si pentru cei care calatoresc frecvent– misiunea noastra este sa iti inveselim calatoriile in fiecare zi!

Stim ca atunci cand esti mereu pe drumuri nu vrei sa pierzi niciun minut: la Hello! te servim rapid si eficient, fara sa uitam si de zambetele prietenoase. Angajatii nostri rasfata intodeauna clientii fideli cu mici atentii care le inveselesc ziua.

In cele din urma, meniul este completat de preturile atractive si promotiile frecvente. si desigur, poti lua cu tine produsele noastre oriunde ai pleca! 

Află mai multe pe site-ul Hello!
TRAVEL ESSENTIALS

FOODSERVICE