Misiune si valori

PROMISIUNEA NOASTRA

"Experience new horizons, every day."

VIZIUNEA NOASTRA

Printr-o viziune holistica B2C4Bsatisfacem nevoile fiecarui client prin asigurarea celor mai inalte standarde de calitate si aducem astfel plus valoare partenerilor nostri pe cele doua linii de business: Travel Essentials si Foodservice.

VALORILE NOASTRE: inovatie, diversitate, excelenta operationala.  

  • Cei peste 20 de ani de experienta pe piata din Romania ne-au creat o intelegere profunda a nevoilor si preferintelor consumatorilor romani.
  • Prezenta la nivel national in diverse canale de retail si horeca este principalul nostru punct de diferentiere.
  • Portofoliul vast de branduri proprii si accesul la un portofoliu larg de branduripartenere si in regim de franciza ne creeaza avantajul de a putea oferi partenerilor nostri conceptul potrivit locatiei pe care o administreaza si care raspunde perfect nevoilor clientilor lor. Si daca nu exista deja... il cream impreuna! Avem o echipa in-house de specialisti cu experienta si viziune: designeri de retail si horeca, specialisti in achizitii, marketing, operational. 
  • Am castigat increderea a peste 2.2 milioane de clienti, prin calitatea produselor noastre si prin atentia acordata clientilor care ne trec pragul.
  • In relatiile durabile pe care le-am construit cu partenerii si furnizorii nostri, ne-am remarcat prin respectarea angajamentelor fara exceptie, prin respect, transparenta si deschidere catre idei noi menite sa serveasca scopului comun: satisfacerea nevoilor consumatorilor romani, la cel mai inalt nivel de calitate.