Lagardère Travel Retail International

Un lider in conceptele de retail din zonele de tranzit, Lagardère Travel Retail International seteaza noi standarde prin:

  • Experienta indelungata

Ne mandrim cu peste 160 de ani de experienta, 4300 de magazine si peste 1500 de parteneriate cu branduri de renume la nivel mondial.

  • Acoperire internationala in travel retail

Cu prezenta in peste 30 de tari, in Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America de Nord, Asia si Pacific, ocupam locul al patrulea la nivel mondial.

  • O pozitionare unica si o viziune holistica

Prin solutii creative, flexibilitate, diversitate si initiative cross-business (Dutyfree & Luxury, Travel Essentials, Foodservice), ne propunem sa depasim asteptarile calatorilor si sa aducem un plus de valoare brandurilor partenere.

Viziunea noastra se bazeaza pe o intelegere profunda a nevoilor si experientelor clientilor nostri si pe servicii care pun accent puternic pe inovatie si standarde inalte de calitate.

Cu o experienta de peste 30 de ani, mai mult de 700 de magazine si o cunoastere profunda a fiecarei categorii foodservice (cafenele, patiserii, QSR, restaurante full service, burgeri, pizzerii, fast food, baruri), continuam sa extindem si sa dezvoltam aceasta linie de activitate.

Suntem liderul mondial de necontestat pe acest segment de business.

Detinem o retea internationala de peste 3500 de magazine News & Convenience, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio si Relay. Printre brandurile partenere in acest segment se numara: Marks&Spencer, 7eleven, fnac, iStore, etc.

Portofoliul nostru extins include atat concepte multi-brand, cat și mono-brand.

Magazine de referinta pot fi vazute in aeroporturile din Paris, Roma, Nisa, Londra, Singapore, Praga, Venetia, Amsterdam, Madrid si alte 150 de aeroporturi internationale.