Termeni si conditii

Site-ul www.lagardere-tr.ro furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea LS Travel Retail Romania SRL, denumita in continuare Administrator, isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.lagardere-tr.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor conditii de utilizare.


Drepturi de Autor (COPYRIGHT)


Intregul continut al site-ului www.lagardere-tr.ro, incluzand texte, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea LS Travel Retail Romania SRL  si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii LS Travel Retail Romania SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a LS Travel Retail Romania SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea LS Travel Retail Romania SRL, sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.